Julegudstjenesterne aflyses i Møgeltønder kirke

Alle julens gudstjenester i Møgeltønder Kirke frem til og med Helligtrekongers Søndag d. 3. januar 2021 er aflyst.
Aflysningen skyldes den anbefaling som biskoppen har givet på baggrund af nye strenge restriktioner for kirken fra sundhedsmyndighederne pga. den muterede udgave af covid-19 virusset.

JULEN ER IKKE AFLYST
Vi fejrer jul. For til os lyder det, som det lød til hyrderne: “Frygt ikke! Se jeg forkynder jer en stor glæder, som skal være for hele folket: I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus Herren!.” 
Vi ringer julen ind d. 24.12.2020 kl. 15 – 16. Kirken er fortsat åben i dagtimerne. Man må gerne gå ind og være i kirken et øjeblik og nyde rummet, fødselsscenen over alteret og de smukke juletræer, bare man husker at spritte af og bære mundbind.

Husk at der er julegudstjeneste på DR1 juleaften kl. 14.45, 1. juledag kl. 10.00 og 2. juledag kan man kl. 10.00 synge med på ’Mit hjerte altid vanker’ og ’En stjerne skinner i nat’ eller man kan vælge at høre gudstjeneste fra Viborg Domkirke 1. og 2. juledag kl. 10.00 på P1.

Glædelig jul til alle,
Fred og alt godt,

sognepræst og provst
Christina Rygaard Kristiansen