Vi prøver noget nyt i Møgeltønder – Lægmandsgudstjenester

Glæden ved gudstjenesten er noget vi gerne vil sprede og dele. Samtidig er vi i den situation at vi i vores område bliver færre og færre. Det har indflydelse på, hvor mange præster vi får tildelt. Men det behøver ikke at have indflydelse på, hvor tit vi kan fejre gudstjeneste. Derfor har Møgeltønder sogn sendt to af menighedsrådets medlemmer, formand Hanne Boldt og sekretær Elsebeth Bay afsted på kursus hos Sønderjysk Søndagsakademi med det formål at blive klædt på til at lede gudstjenesten. Således vil det blive muligt at fejre gudstjeneste, når der ikke kan være en præst til stede. Langt de fleste gudstjenester vil fortsat være med præst, men her i foråret har vi tre lægmandsgudstjenester.

Den første er d. 6. marts kl. 19.00, de to næste er søndag d. 3. april kl. 19.00 og søndag d. 10. maj kl. 10.30.

Kom og vær med til at bakke op om gudstjenesteglæden.