Sogneudflugt til skønne Koldinghus

Søndag den 9. oktober kl. 12.00-17.00
På turen skal vi bl.a. se udstillingen Mary og kronprinsesserne samt en mere dyster udstilling i Staldgårdens Zelle II. Inden turen går hjemad igen skal vi besøge cafeen på Koldinghus til en god kop kaffe med lidt kage til. På busturen, der tager ca. 5 kvarter, får vi en sandwich med lidt drikkelse til. Udstillingerne: Mary og kronprinsesserne er et indblik i det at forberede sig på at skulle være dron­ning. Ikke bare Marys forberedelser men også flere af hendes forgængeres forbere­delser, forventninger og meget andet. Zelle II, en unik udstilling i eneste bevaret Gestapo celle i Danmark. I staldgården kan du se en fin lille udstilling om sydjyske frihedskæmpere, deres virke og møde med Gestapo under besættelsen af Danmark.

Glæd dig til en dejlig eftermiddag sammen med venner og bekendte fra Møgeltønder sogn.